stars Udvalgte kategorier
LEGO Architecture byggesættene forestiller ikoniske bygninger fra hele verden. Uanset om du vælger et af de berømte bygningsværker eller et af de mere specielle sæt, vil det...
Oplev fornøjelsen ved en helt anderledes LEGO byggeoplevelse! Vær med til at fejre nogle af verdens mest ikoniske kunstnere, bands og figurer med disse unikke LEGO...
Vend tilbage til Pandora. LEGO Avatar-sættene giver en spændende og udfordrende LEGO byggeoplevelse for alle med en passion for filmen eller som interesserer sig for temaer...
LEGO BrickHeadz sættene giver dig en helt ny mulighed for at samle, bygge og fremvise.
Børn fra 6 år og voksne kan skabe en unik stil til hjemmet og værelset med disse LEGO mosaikportrætter! Hvert portræt forestiller en ikonisk figur fra populære film og...
LEGO City er en realistisk LEGO verden, hvor dit barn kan gå på opdagelse og udvikle sin kreativitet. Den travle by bygges med ikoniske biler og bygninger.
Hjælp børnenes kreativitet på vej med LEGO Classic. Sættene indeholder idéer til at komme i gang, og det er sjovt for hele familien!
Minecraft universet med de helt specielle figurer genskabes med LEGO klodser, og børnene kan udvikle deres egne spændende Minecraft historier.
Med LEGO Creator serien kan dit barn eksperimentere med huse, biler, fly og forskellige skabninger. Med LEGO Creator 3 i 1-sæt kan dit barn også vælge mellem 3 spændende...
Introducer dit barn til det sjove LEGO DIMENSIONS multi–univers! Barnet kan samle sine yndlingsfigurer og se dem komme til live i videospillet!
Med LEGO Disney kan dit barn bygge og udspille historier fra sine foretrukne eventyr. Disney-figurer kommer til live, når dit barn genskaber romantik, eventyr og heltemod!
Med LEGO Disney kan dit barn bygge og udspille historier fra sine foretrukne eventyr. Disney-figurer kommer til live, når dit barn genskaber romantik, eventyr og heltemod!
DOTS inviterer børn til at slippe fantasien løs og sætte kulør på deres verden i endeløs kreativitet! Det er kunsthåndværk for børn med et unikt LEGO-tvist.
Genskab scener fra LEGO DREAMZzz tv-serien, eller slip fantasien løs, og byg din egen handling. Slå dig sammen med Mateo, Izzie, Cooper, Logan og Zoey, når de bruger...
I 50 år har vi introduceret DUPLO sæt til små byggere med stor fantasi.
Byggere kan nyde ferien med LEGO Friends sæt! Børn kan fange de sjove minder med deres bedste LEGO Friends, lige fra surfshoppen til skiliften!
Genoplev dine yndlingsøjeblikke fra Harry Potter med disse magiske sæt!
Hidden side inviterer børn til at blive en del af et frygtløst team af spøgelsesjægere, som tør se det, man ikke umiddelbart kan se med det blotte øje, og hjælpe med at gøre...
LEGO Icons-sættene byder på imponerende monumenter, modulbygninger, klassiske køretøjer, favoritter fra popkulturen og smuk udsmykning til hjemmet – alle sæt er designet til...
LEGO Ideas produkterne er udviklet på baggrund af idéer og afstemninger fra LEGO fans. Nogle sæt er baseret på helt originale idéer, mens andre er inspireret af film!
LEGO Juniors er et godt udgangspunkt for at bygge med LEGO klodser og hjælper dit barn til at føle sig uafhængig.
Der er dinosaurer til alle aldre med de spændende LEGO Jurassic World legesæt, som indeholder seje køretøjer, heltefigurer, ikoniske bygninger, laboratorier, videnskabeligt...
Minecraft universet med de helt specielle figurer genskabes med LEGO klodser, og børnene kan udvikle deres egne spændende Minecraft historier.
Minions kommer. Er du klar? Giv din egen juniorskader en godbid med episke opbygninger og spændende rejser fra LEGO Minions.
Monkie Kid er baseret på de århundredgamle kinesiske legender om Abekongen og Rejsen mod vest. Med dette tema skabes en univers af traditionelle helte og skurke til en ny...
Dine LEGO sæt giver den fuld gas, når de er Powered UP. Fjernbetjeninger, batterier, sensorer og hubs løfter dine byggerier til nye højder.
Med LEGO Speed Champions kommer børnene i førersædet i racerløb med biler fra bl.a. McLaren, Porsche og Ferrari.
Byggere kan gå sammen om at bygge alle de ikoniske stjerner fra deres foretrukne Star Wars film.
Byg noget ekstraordinært, og bliv din yndlingssuperhelt med legesæt fra Marvel! Slå dig sammen med andre legendariske Marvel-figurer på farefulde missioner for at besejre...
Før din yndlingsfigur ind i den virkelige verden med LEGO Super Mario legesæt! Kom godt i gang med sættet Eventyr med Mario – startbane, der indeholder LEGO Mario – han kan...
LEGO Technic er en udfordring for erfarne LEGO byggere. Børn kan bygge avancerede, autentiske funktioner såsom gearkasser og styresystemer.
Sættene fra THE LEGO BATMAN MOVIE er en samling af køretøjer og locations fra den populære animationsfilm af samme navn. Sættene indeholder masser af spændende funktioner.
Vi er tilbage og med sæt fra LEGO FILMEN 2 – der er endnu mere super duper – til børn i alle aldre. Sættene er fyldt med eventyr og alle dine yndlingskarakterer!
LEGO NINJAGO FILMEN bringer ninjafigurerne til live og tager dig med på en dannelsesrejse, hvor du lærer, hvad der skal til for at være en ægte ninja.
Bliv klar til Disney•Pixars Toy Story 4 med disse fantastiske sæt med dine yndlingskarakterer.
Nyd de fantasifulde eventyr, der er fyldt med musik og venskab, med disse sæt, der er inspireret af den nye film: Trolls på verdensturné.
Nu er det tid til at feste med LEGO Unikitty!. Genoplev tv-serien, og genskab scener fra den skøre og sjove verden i Unikitty! – eller find på dine egne eventyr.
'
LEGO City
'
'
LEGO Friends
'