LEGO 11014 Klodser og hjul
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ikke på lager

LEGO 11014 Klodser og hjul


Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO ClassicAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 11014 Klodser og hjul

Gør børns kreativitet mobil med 9 stykker LEGO legetøj på hjul!

Det imponerende LEGO Classic legetøjsbyggesæt Klodser og hjul (11014) er en fantastisk gave til børn, der elsker fysisk leg. Æskens 9 inspirerende byggeidéer med hjultema, samt masser af ekstra klodser og elementer, vil helt sikkert betyde timevis af kreativt sjov for drenge, piger, venner og familier.

Hvad er der i æsken?
Alt, hvad børn behøver for at skabe en modelbil, tog, skolebus, robot, skateboard-zebra, racerbil, kanin i en kørestol, and, der kan trækkes, og en abe på et banan-skateboard.

Perfekt til børn fra 4 år
Børn vil elske at lege med dette sjove LEGO legetøj. Og fordi alle modeller har en enkel byggeguide og digital byggevejledning, kan selv førstegangsbyggere opleve stoltheden og glæden ved at bygge deres eget LEGO legetøj.

Hjælp børn med at udvikle vigtige kompetencer
LEGO Classic byggesæt giver børn idéer og inspiration mellem hænderne med bygbart legetøj, som stimulerer til åben leg, samtidig med at børns kreativitet og finmotorik udvikles.

LEGO 11014 Klodser og hjul er et af mange sæt i LEGO Classic temaet.

Funktioner

  • Børn, venner og familier kan være kreative sammen med 9 stykker bygbart legetøj og et farverigt udvalg af hjul, klodser og elementer, der sætter fantasien i førersædet!
  • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge en bil, tog, bus, robot, skateboard-zebra, racerbil, kanin i kørestol, en and, der kan trækkes, og en abe på et banan-skateboard, samt ekstra LEGO klodser.
  • Dette byg selv-legetøjssæt af høj kvalitet er fyldt med kreative idéer til berigende bygge- og legeoplevelser. Børn kan også kombinere sættet med eksisterende LEGO sæt og få endnu mere kreativt sjov.
  • LEGO Classic legesættet Klodser og hjul (11014) vil være en imponerende gave til enhver lejlighed. Velegnet til drenge og piger fra 4 år.
  • Med 653 LEGO elementer kan børn bygge hvad som helst!
  • Inde i æsken finder du separate klodsposer, som indeholder alle de LEGO elementer, du skal bruge til at lave 1 eller 2 modeller. Bare vælg en model, åbn klodsposen, og så er du i gang!
  • Indeholder brugervenlig byggevejledning til børn fra 4 år, så selv førstegangsbyggere kan opleve glæden og stoltheden ved at bygge deres eget LEGO legetøj.
  • LEGO Classic legetøj giver børn idéer og inspiration mellem hænderne med legesæt, der stimulerer til ubegrænset leg og samtidig udvikler deres kreative tænkning og finmotorik.
  • Alle LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til de strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og fungerer hver gang.
  • LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

LEGO 11014 Klodser og hjul blev frigivet i året 2021. Sættet indeholder 653 dele. Sættet leveres med ingen minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 4 år.
LEGO
S_11014-1_N_S_0
5702016889192
673419336550
Nummer
11014-1
EAN
5702016889192
Vægt
0.811 KG
Pakkens mål (lxbxh)
28.2 x 26.2 x 9.55 cm
Tema
LEGO Classic
Udgivet i
2021
Aantal onderdelen
653
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
4+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)