LEGO 21321 Internationaal ruimtestation
zoom_out_map

LEGO 21321 Den internationale rumstation


 • Ny.

1.021,13 kr Inkl. moms

816,90 kr Ekskl. moms

check På lager

Billigste transportør: DPD Pickup Point. 83,57 kr levering torsdag 29 februar.

Hurtigste transportør: DPD. 98,78 kr levering torsdag 29 februar.

Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO Ideas (CUUSOO)Alle LEGO

Beskrivelse LEGO 21321 Den internationale rumstation

Flot LEGO model af Den internationale rumstation til fremvisning

Byg og fremvis den spektakulære LEGO Ideas model 21321 af ISS (Den internationale rumstation). Dette sæt med 864 elementer er fyldt med autentiske ISS-detaljer, bl.a. en justerbar Canadarm2 og 2 drejeled, der holder 8 justerbare "solpaneler", og sættet er en vidunderlig gaveidé til rumentusiaster, voksne LEGO fans eller andre erfarne byggere.

Smuk udstillingsgenstand
Denne fantastiske LEGO rumskibsmodel omfatter en fremvisningsstand, en bygbar miniudgave af en NASA-rumfærge og 3 små fragt-rumfartøjer samt 2 astronaut-mikrofigurer, der tilsammen skaber en iøjnefaldende udstillingsgenstand i ethvert lokale. Der medfølger illustreret vejledning samt et 148-siders hæfte med fascinerende fakta om ISS og oplysninger om den LEGO fan, der skabte dette rummodelsæt, samt om LEGO designeren bag sættet.

Fantastiske idéer!
Det uendeligt varierede udvalg af LEGO Ideas sæt er alle skabt af LEGO fans og valgt af LEGO fans. Med inspiration fra det virkelige liv, actionhelte, ikoniske film, populære tv-serier eller helt originale koncepter er der noget, som vil glæde fans i alle aldre.

LEGO 21321 Den internationale rumstation er et af mange sæt i LEGO Ideas (CUUSOO) temaet.

Funktioner

 • Giv dine byggefærdigheder en udfordring med LEGO Ideas fremvisningsmodellen ISS (Den internationale rumstation) (21321), der har 2 drejeled med 8 justerbare "solpaneler", justerbar Canadarm2 og andre autentiske detaljer at opdage under byggeprocessen.
 • Denne ISS-model omfatter en fremvisningsstand, 2 astronaut-mikrofigurer, en klodsbygget miniudgave af en NASA-rumfærge og 3 små fragt-rumfartøjer, der tilsammen skaber en iøjnefaldende udstillingsgenstand og vækker nostalgiske minder om barndommens LEGO projekter.
 • Indeholder også et 148-siders hæfte med fascinerende fakta om Den internationale rumstation, rumskibsmodellens fandesigner og LEGO designer samt en fejring af LEGO Ideas temaets 10-års jubilæum.
 • Dette sæt med 864 elementer er en super belønning til dig selv eller en fødselsdags- eller julegaveidé til rumfans, voksne fra 16 år eller erfarne LEGO byggere, og sættet rummer timevis af kreativt sjov, uanset om man bygger det selv eller sammen med venner.
 • Legetøjsbyggesættet af ISS (Den internationale rumstation) til voksne er over 20 cm højt, 31 cm langt og 49 cm bredt og er dermed en smuk fremvisningsmodel, som vil tiltrække alle forbipasserendes øjne.
 • Dette byggesæt uden batterier giver en afstressende, fordybende og sjov kreativ oplevelse. Så zoom ud, find dit bygge-zen, og nyd lidt alenetid med at bygge en vidunderlig fremvisningsmodel!
 • Overvejer du at købe denne model af Den internationale rumstation til en person, der endnu ikke kender LEGO sæt? Bare rolig. Der medfølger en trinvis vejledning, så enhver kan påtage sig denne byggeudfordring med selvtillid.
 • LEGO Ideas sæt er skabt af LEGO fans og valgt af LEGO fans. Voksne og børn vil elske det uendeligt varierede udvalg af byg selv-samlerlegetøj til fremvisning og kreativ leg.
 • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder, så du altid kan være sikker på, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, holder effektivt sammen og er nemme at skille ad hver gang.
 • LEGOklodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dette LEGO Ideas byggesæt til voksne overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

LEGO 21321 Den internationale rumstation blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 864 dele. Sættet leveres med ingen minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 16 år.
LEGO
S_21321-1_N_S_0
Ny
6 Varer
5702016719062
673419325790
Nummer
21321-1
EAN
5702016719062
Vægt
KG
Tema
LEGO Ideas (CUUSOO)
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
864
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
16+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)