LEGO 31101 Monstertruck
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 31101 Monstertruck


 • Ny.

117,77 kr Inkl. moms

94,22 kr Ekskl. moms

check På lager

Billigste transportør: DPD. 83,58 kr levering torsdag 7 december.

Hurtigste transportør: DPD Pickup Point. 83,58 kr levering torsdag 7 december.

Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO CreatorAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 31101 Monstertruck

Knusende kraft i en ombyggelig legetøjsmonstertruck!

Inspirer børns passion for enorme køretøjer med det spændende LEGO Creator 3 i 1-legetøjsbyggesæt Monstertruck (31101). De vil elske at forcere alle forhindringer med denne grønne og gule monstertruck, der har en fungerende affjedring og en lille bil, den kan rulle hen over igen og igen. Ubegrænset kreativitet Børn får 3 forskellige bygge- og legeoplevelser med dette LEGO Creator 3 i 1-sæt. De kan bygge en monstertruck, ombygge den til en muskelbil med målstreg, en dragster, eller skabe noget fra deres egen fantasi. Dette seje byggelegetøj inspirerer til fantasifuld leg og er en fremragende gave til enhver anledning til børn. Genkendelige modeller fra virkeligheden LEGO Creator 3 i 1-sæt giver børn modeller, der er detaljerede og realistiske og inspirerer til fantasifuld leg. Modellerne omfatter uendelige bygge- og legemuligheder og stimulerer samtidig kreativiteten hos børn i alle aldre. De sjove, inspirerende sæt er også fremragende som små ekstragaver til børn til jul eller fødselsdag.

LEGO 31101 Monstertruck er et af mange sæt i LEGO Creator temaet.

Funktioner

 • Inspirer til kreativ leg med dette spændende sæt, der indeholder 3 legetøjsmodeller i 1: en monstertruck, en muskelbil med målstreg og en dragster. God gaveidé til børn. Byg og ombyg for at udvide legen uendeligt.
 • Hvilke udfordringer venter forude? Børn kan styrke fantasien og byggeevnerne på nye måder, når de drøner rundt i en monstertruck, kører i muskelbilen, sætter rekorder i dragsteren eller bygger noget helt nyt.
 • Med dette sæt får børn 3 muligheder: en Creator 3 i 1-Monstertruck (31101), en muskelbil eller en superhurtig dragster. Børn kan lege med sættet alene eller kombinere det med andre LEGO sæt for at udvikle deres byggefærdigheder.
 • Alle fans af kreativt byggeri vil elske dette utrolige sæt. Legetøjsmodellerne af den kraftfulde monstertruck, den slanke racerbil og den sjove dragster er fremragende som en gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 7 år.
 • Fyldt med energi og klar til action! Monstertrucken er over 6 cm høj, 10 cm lang og 8 cm bred, så dette spændende legetøj er stort nok til at give ægte spænding og samtidig lille nok til at tage med på farten.
 • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløs sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
 • Den sjove leg starter, så snart æsken åbnes. Børn kan uden problemer bygge og ombygge de 3 legetøjsmodeller takket være den nemme vejledning og dermed opleve stoltheden ved at skabe noget selv samt masser af fantasifuldt sjov.
 • Giv børn friheden til at udvikle deres byggeevner og kreative færdigheder, når de leger med LEGO Creator 3 i 1-sæt. Dette spændende fartøjslegesæt giver børn mulighed for at styrke fantasien med masser af byggemuligheder.
 • LEGO klodser overholder de højeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang - sådan har det været siden 1958.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alt byggelegetøj til børn altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

LEGO 31101 Monstertruck blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 163 dele. Sættet leveres med ingen minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 7 år.
LEGO
S_31101-1_N_S_0
Ny
85 Varer
5702016616279
673419317344
Nummer
31101-1
EAN
5702016616279
Vægt
26.2 x 14.1 x 4.8 cm
Pakkens mål (lxbxh)
0.245 KG
Tema
LEGO Creator
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
163
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
7+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)