LEGO 31197 Andy Warhol's Marilyn Monroe
zoom_out_map

LEGO 31197 Andy Warhol’s Marilyn Monroe


 • Ny.

1.179,19 kr Inkl. moms

943,35 kr Ekskl. moms

check På lager

Billigste transportør: DPD Pickup Point. 91,25 kr levering tirsdag 30 april.

Hurtigste transportør: DPD. 98,86 kr levering tirsdag 30 april.

Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO ArtAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 31197 Andy Warhol's Marilyn Monroe

Nyd en kreativ byggeoplevelse, og find din indre balance med dette kunstsæt

Hvis du er fan af Andy Warhol eller Marilyn Monroe, er dette det helt rigtige sæt til dig. Genskab ikonisk kunst med LEGO Art sættet Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197). Tag en pause fra hverdagen med en afslappende aktivitet og lidt fokuseret alenetid.

Kreativt projekt
Genopfind Andy Warhols berømte pop art-portræt af Marilyn Monroe. Under byggeprocessen kan du lytte til det medfølgende soundtrack og fordybe dig i en verden af kunst og kreativitet, mens du hører overraskende detaljer og lydhistorier relateret til sættet. Afslut byggeprojektet med en eksklusiv signaturflise, og vis din kunst frem på en væg eller hylde.

Fysisk og mental velvære
Du behøver ikke at være kunstner eller have en samling LEGO modeller for at kunne nyde tilfredsstillelsen ved at bygge dette kunstneriske sæt til væggen. Når værket er færdigt, har du en flot udstillingsgenstand, du kan være stolt over at vise frem. Dette LEGO Art sæt indgår i en samling inspirerende byggesæt til voksne med en interesse for popkultur, kunst, design og arkitektur. Sættene vil være en fremragende gave til alle, der er på udkig efter et nyt projekt - også dig selv.

LEGO 31197 Andy Warhol's Marilyn Monroe er et af mange sæt i LEGO Art temaet.

Funktioner

 • Du kan selv skabe det helt særlige LEGO Art sæt Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197), der omfatter et ikonisk kunstværk med 4 unikke byggemuligheder. Når du har tilbragt lidt kvalitetstid alene med at bygge kunstværket, kan du vise det færdige værk frem på din væg.
 • Forkæl din kreative side med et LEGO sæt på 3.332 elementer, der indeholder 9 byggeplader til vægophængning, en eksklusiv signaturflise, en klodsbygget LEGO ramme, unikt nyt ophængningselement samt elementadskiller, der gør ombygning nemmere.
 • Med dette sæt kan du fordybe dig i din passion for kreativitet, mens du bygger et unikt kunstværk. Det medfølgende soundtrack giver dig mulighed for at dykke dybere ned i kunstsættet og lære nye detaljer om det.
 • Udforsk din kærlighed til Andy Warhol eller Marilyn Monroe, når du bygger og udstiller dette flotte sæt. Det vil også være en fængslende gave til dig selv eller andre byggere i dit liv, der elsker inspirerende, kreative projekter.
 • Dette 4 i 1-kunstværk er over 40 cm på hver led. Værket vil være smukt at udstille på en væg eller hylde, og dets autentiske detaljer sikrer, at det skiller sig ud i enhver samling. Dette LEGO sæt indeholder 4 forskellige byggemuligheder.
 • Intet behov for batterier - dette kunstsæt til voksne rummer en afstressende, fordybende byggeoplevelse med LEGO elementer og et unikt soundtrack. Tag en pause fra hverdagens rutiner, og skab en smuk udstillingsgenstand til væggen.
 • Det flotte hæfte med vejledning hjælper dig gennem projektet og starter med at dykke dybt ned i kunsten, før byggeriet begynder. Når du går i gang, kan du nyde sættets specialdesignede soundtrack.
 • LEGO Art modeller af ikoniske kunstværker, musikere, superhelte og Sith-fyrster er perfekte at udstille og rummer en berigende byggeoplevelse, der er velegnet til alenetid, mens du følger din passion for kreativt design.
 • LEGO byggeelementer lever op til strenge kvalitetsstandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og fungerer hver gang - sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer testes for at sikre, at alle LEGO Art byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder, og derfor er dette stykke vægkunst med Andy Warhols Marilyn Monroe lige så robust, som det er smukt.

LEGO 31197 Andy Warhol's Marilyn Monroe blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 3341 dele. Sættet leveres med ingen minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 18 år.
LEGO
S_31197-1_N_S_0
Ny
156 Varer
5702016677683
673419319607
Nummer
31197-1
EAN
5702016677683
Vægt
40.4 x 41.5 x 5.3 cm
Pakkens mål (lxbxh)
1.686 KG
Tema
LEGO Art
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
3341
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
18+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (2)