LEGO 41405 Andrea's winkelspeelkubus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41405 Andreas butikslegeboks


 • Ny.

78,48 kr Inkl. moms

62,78 kr Ekskl. moms

check På lager

Billigste transportør: DPD Pickup Point. 83,57 kr levering torsdag 29 februar.

Hurtigste transportør: DPD. 98,78 kr levering torsdag 29 februar.

Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO FriendsAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 41405 Andreas butikslegeboks

en belønning i lommestørrelse til børn, der elsker kæledyrslegetøj!

Inspirer børns kærlighed til dyr med LEGO Friends Andreas butikslegeboks (41405). Inde i skallen af dette bærbare legetøj venter en dyrebutik i miniformat på at blive opdaget. Lad børn nyde sjove rollelege, hvor de forestiller sig, at de styrer butikken, eller leger, at de er en kunde på udkig efter lidt godbidder!

Bærbar belønning
Alle elementerne er nemme at bygge og kan tages ud, så børn kan lege med dem uden for boksen. Men de kan også sættes fast på legeboksens bund, så der aldrig mere mangler elementer, når børn leger på farten! De 2 sider kan også splittes op, så børn kan dele firkantet sjov med en ven.

Kubistisk kreation
Hver legeboks giver børn en smagsprøve på LEGO Friends verdenen. Der er 5 butikslegebokse at samle på, som hver indeholder et hemmeligt kæledyr i en tilfældig farve, hvilket giver dette rejselegetøj et LEGO Friends overraskelseselement. Børn kan stable boksene eller sætte dem sammen for at skabe skøre former. Introducer børn til en verden af kreativt LEGO Friends sjov, hvor de kan udforske deres interesser sammen med deres bedste venner!

LEGO 41405 Andreas butikslegeboks er et af mange sæt i LEGO Friends temaet.

Funktioner

 • Inspirer til spændende LEGO Friends eventyr på farten med dette bærbare dyrelegesæt. Dette kompakte LEGO dyrelegesæt giver børn mulighed for at lege med minidukken og dyrebutikken, uanset hvor turen går hen.
 • Med boksen kan stor underholdning være på lille plads. Denne indeholder en minidukkefigur, et minidyr og et legetøjsakvarium. Tilbehør til minidukken gør rollelegen levende, og der er et klistermærkeark til sjov tilpasning.
 • Børn kan lege med dyrene uden for boksen eller pakke dem sammen for at få sjov på farten. Boksen kan stables og sættes sammen med alle andre LEGO Friends legebokse for at skabe sjove udstillingsmodeller. eller børn kan splitte dem op for at dele oplevelsen med en ven.
 • De nemme modeller i legeboksene er en fantastisk måde at introducere børn til LEGO universet på, så legen hurtigt kan komme i gang. Denne legetøjsdyrebutik er den perfekte impulsbelønning, fødselsdagsgave eller julegave til børn fra 6 år.
 • Hver boks er lidt over 8 cm bred og 6 cm høj og er dermed et ideelt, kompakt, sjovt legetøj at tage med til en legeaftale. Det farverige bærbare legetøj er også fantastisk til underholdning på lange ture.
 • Dette dyrelegesæt behøver ikke batterier for at blive levende. Det kan splittes op, stables og sættes sammen med andre bokse, og hver enkelt gemmer på et hemmeligt dyr. De er simpelthen sprængfyldt med muligheder!
 • Overvejer du at købe dette dyrehandelslegetøj til nogen, der endnu ikke kender LEGO sæt? Ikke noget problem - der medfølger en enkel og trinvis byggevejledning. Bare åbn æsken, så er legen i gang!
 • Introducer børn til LEGO Friends Heartlake-verdenen, et sted med spændende og fantasifuld leg samt fabelagtige venskaber, hvor børn kan finde personligheder, der er "ligesom dem" - og alle er velkomne.
 • LEGO byggeklodser og sjove legesæt overholder branchens højeste standarder. Børn, der bygger dette minidukkesæt, vil finde ud af, at klodserne holder effektivt sammen og er nemme at skille ad hver gang.
 • HosLEGO Koncernen kaster, opvarmer, bider, ridser og tester vi selv vores LEGO klodser og elementer på enhver tænkelig måde, så vi kan garantere, at alle LEGO byggesæt til børn altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

LEGO 41405 Andreas butikslegeboks blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 40 dele. Sættet leveres med 1 minifigur og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 6 år.
LEGO
S_41405-1_N_S_0
Ny
249 Varer
5702016618914
673419319898
Nummer
41405-1
EAN
5702016618914
Vægt
15.8 x 21.2 x 21.4 cm
Pakkens mål (lxbxh)
0.089 KG
Tema
LEGO Friends
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
40
Mængden af minifigurer
1
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
6+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)