LEGO 41420 Adventskalender 2020
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ikke på lager

LEGO 41420 Julekalender 2020, Friends


Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO FriendsAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 41420 Julekalender 2020, Friends

Legetøjsjulekalender med 24 gaver at bygge og fremvise

Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO Friends julekalenderen (41420). Børn finder en ny bygbar overraskelse gemt bag hver låge. Kalenderen er fyldt med supersøde julefigurer, som alle hører til tre temaer: emmas værelse, julemandens legetøjsværksted og et vinterlandskab. efterhånden som børn åbner lågerne, kommer de længere i hver scene, hvilket bidrager til følelsen af spænding.

Leg eller fremvisning
Børn kan udsmykke deres værelser med modellerne, som omfatter LEGO Friends minidukkefigurer af julemandens kone og 2 af julemandens hjælpere, eller de kan lege med elementerne sammen for at skabe en mere kreativ fortælling. Der er også actionfunktioner, såsom en sjov sneboldkastende katapult og et legetøjsskateboard, der kan rulle.

24 festlige LEGO Friends øjeblikke
Det sjove legetøj er enkelt at bygge og indeholder klar vejledning, så børn fra 6 år kan bygge gaverne hurtigt og komme i gang med den kreative leg. Introducer børn til byen Heartlake, et sted med store venskaber og festlig jul!

LEGO 41420 Julekalender 2020, Friends er et af mange sæt i LEGO Friends temaet.

Funktioner

  • Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO Friends julekalenderen (41420). Hver låge afslører en ny gave, som børn kan bygge. Hver model er en flot udsmykning i sig selv, eller alle 24 kan leges med samtidig.
  • Julekalender til børn omfatter LEGO Friends minidukkefigurer af emma, julemandens kone og 2 julemandshjælpere samt en bygbar legetøjspingvin og et væld af andre seje og festlige overraskelser, der kan bygges. Nogle modeller har også sjove, dynamiske funktioner.
  • Ikke alene kan børn bruge disse modeller som udsmykning, de kan også lege med hvert sjovt legetøj som en del af et historietema - LEGO Friends emmas værelse, julemandens værksted og et vinterlandskab - for at sætte gang i den kreative leg.
  • Sættet med 236 elementer vil være en fremragende gave før jul til børn, der gerne vil have deres sjove julekalender til at give mere end bare et flygtigt øjeblik af glæde. De enkle modeller er perfekte til børn fra 6 år, som kan bygge dem på egen hånd.
  • Æsken er over 25 cm høj, 37 cm bred og 6 cm dyb og står sikkert, når den fremvises. Børn kan føje julemagien til andre af deres LEGO modeller, fordi det fantastiske legetøj er kompatibelt med alle LEGO sæt.
  • Der er ikke behov for batterier til at få legen i julekalenderens vinterlandskab i gang. en sød manuel funktion kaster den sjove katapults snebolde, og legetøjsskateboardet ruller, når man knipser til det!
  • Som med alle LEGO legesæt leveres dette LEGO sæt med nem, trykt vejledning. Den er designet til at være nem for børn fra 6 år at følge, så de kan komme i gang med at bygge uden en voksens hjælp.
  • Introducer børn til den spændende LEGO Friends verden. Det er et sted med kreativt sjov, fantastiske venskaber og hverdagshelte, hvor børn kan lære, at de kan nå deres drømme, hvis de følger deres hjerte.
  • LEGO byggesæt til børn lever op til de højeste branchestandarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier, hvilket sikrer, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad - og sådan har det været siden 1958!
  • LEGO Koncernen har testet klodserne og de bygbare minidukkefigurer i dette legesæt, der tæller ned til jul, til det yderste for at sikre, at alle legesæt til børn lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

LEGO 41420 Julekalender 2020, Friends blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 236 dele. Sættet leveres med 4 minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 6 år.
LEGO
S_41420-1_N_S_0
5702016616743
673419317962
Nummer
41420-1
EAN
5702016616743
Vægt
70.5 x 26.2 x 38.2 cm
Pakkens mål (lxbxh)
0.376 KG
Tema
LEGO Friends
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
236
Mængden af minifigurer
4
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
6+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)