LEGO 41912 Tortelduifjes armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41912 Armbånd med turtelduer


 • Ny.

47,09 kr Inkl. moms

37,67 kr Ekskl. moms

check På lager

Billigste transportør: DPD Pickup Point. 91,25 kr levering fredag 26 april.

Hurtigste transportør: DPD. 98,86 kr levering fredag 26 april.

Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO DotsAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 41912 Armbånd med turtelduer

Giv din unge designer et kreativt smykke at dekorere!

Børn, der elsker bærbart kunsthåndværk, vil være vilde med det seje LEGO DOTS sæt Armbånd med turtelduer (41912)! Dette gør det selv-sæt er designet til at være en nem, hurtig og intuitiv kreation, der giver børn en mulighed for at skabe deres eget smykke og tilpasse det til deres tøj eller humør eller hvad som helst. Sjovt smykkesæt, der kan skabes igen og igen Dette seje armbåndssæt omfatter et justerbart blågrønt bånd, der passer til både store og små håndled, samt 32 farverige mosaikker, bl.a. specialmosaikker, der er dekoreret med fugle, fjer og hjerter. Børn kan designe deres eget kreative armbåndslegetøj og samtidig styrke fantasien og evnerne til selvudfoldende leg, mens de gør det sjovt og unikt. Kreativ leg til børn, der elsker kunsthåndværk Glæden ved dette sæt er børns mulighed for at være fantasifulde, når de dekorerer armbåndet, præcis som de har lyst, så det passer til deres humør, eller de kan mikse og matche med deres venner og fremvise deres sjove designs, for med disse armbånd kan alt lade sig gøre. De er fremragende gaver til jul, fødselsdage eller enhver anden

LEGO 41912 Armbånd med turtelduer er et af mange sæt i LEGO Dots temaet.

Funktioner

 • Styrk dit barns kærlighed til kreative gør det selv-projekter med det bedårende sæt Armbånd med turtelduer (41912), der indeholder et justerbart bånd og 32 farverige mosaikker. Legen starter med udsmykning, så snart posen åbnes!
 • Kreativt smykke til fremvisning! Børn kan styrke deres designfærdigheder og evner til selvudfoldelse, når de dekorerer det sjove armbånd ved at følge mønsterforslagene på emballagen eller finder på deres egne, friske look.
 • De farverige mosaikker er fantastiske at skabe med i dette eller andre sæt som en del af nyt, fantasifuldt sjov. Børn kan også bruge mosaikker fra LEGO DOTS pakken ekstra DOTS - serie 1 (41908) til at peppe deres armbånd endnu mere op med seje ikoner.
 • Alle fans af gør-det-selv og kunsthåndværk vil elske dette fantastiske sæt. Det fleksible armbånd og de farverigt udsmykkede mosaikker vil begejstre ethvert barn og være en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
 • Lille og bogstavelig talt bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dermed er dette spændende og kreative gør det selv-sæt perfekt til unge designere, der gerne vil øve sig i deres kreationer og derefter gå rundt med deres yndlingsversion.
 • Børns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns evne til selvstændig leg og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
 • Åbn posen, og lad alt det sjove begynde ved at udsmykke armbåndet. Den enkle vejledning gør designprocessen til en leg, så børn kan opleve stoltheden ved at bygge deres helt eget smykke - og få masser af kreativt sjov undervejs.
 • Lad børn skabe sejt kunsthåndværk med LEGO DOTS sæt. Dette smarte sæt til smykkefremstilling rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.
 • LEGO DOTS mosaikker og armbånd overholder de højeste branchestandarder samt vores egne kvalitetskriterier. De er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skillead hver gang.
 • Vi kaster, klemmer, vrider, opvarmer, bider i, bøjer, ridser og strækker vores LEGO mosaikker og armbånd for at sikre, at alt byggelegetøj til børn altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

LEGO 41912 Armbånd med turtelduer blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 33 dele. Sættet leveres med ingen minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 6 år.
LEGO
S_41912-1_N_S_0
Ny
130 Varer
5702016668582
673419321846
Nummer
41912-1
EAN
5702016668582
Vægt
9.3 x 24.5 x 0.7 cm
Pakkens mål (lxbxh)
0.018 KG
Tema
LEGO Dots
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
33
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
6+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)