LEGO 43189 elsa og Nokkens bog-eventyr
zoom_out_map
Ikke på lager

LEGO 43189 elsa og Nokkens bog-eventyr


Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO DisneyAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 43189 elsa og Nokkens bog-eventyr

endeløse eventyr venter forude i denne cool Disney Frost II-bog!

Børn kan udforske scener og historier fra Disneys Frost II i det fantasifulde LEGO ǀ Disney sæt elsa og Nokkens bog-eventyr (43189). Sættet omfatter en bog, der kan åbnes og ombygges, og et klistermærkeark til udsmykning, samt trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS-guide. Med appen LEGO Byggevejledninger kan børn zoome, dreje og se modellen. Takket være den intuitive byggeproces kan selv små byggere føle sig som mesterbyggere ... fantastisk!

Sjov rolleleg på farten
Børn får masser af kreativt sjov i dette bærbare sæt. De kan lege med det for sig selv eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sæt, og det er fyldt med detaljer og igangsættere, der kan inspirere fantasien.

Yndlingsfigurer og spændende scener
Med dette kreative LEGO ǀ Disney sæt kommer børn hurtigt i gang med legen. Der er 3 mikrodukkefigurer - bl.a. Iduna og 2 versioner af Disneys elsa - samt LEGO figurer af Olaf, Nokken og jordkæmpen. eventyrbogen er en genial gave, som børn kan lege med når som helst.

LEGO 43189 elsa og Nokkens bog-eventyr er et af mange sæt i LEGO Disney temaet.

Funktioner

  • Sæt gang i spændende filmbaseret rolleleg eller kreativt sjov med LEGO ǀ Disney sættet elsa og Nokkens bog-eventyr (43189). Legen starter, når bogen åbnes!
  • Hvad venter i den fortryllede skov og længere nordpå? Dette seje sæt indeholder en bog, der kan åbnes og har en 2-sidet model i midten, klistermærker til udsmykning og masser af igangsætningselementer til fantasifuldt sjov.
  • De elskede mikrofigurer, bl.a. Disneys elsa, Olaf, jordkæmpen, Nokken og Iduna, er klar til eventyr i dette bygbare legetøj eller sammen med andre sæt i nye og sjove historier.
  • enhver fan af Disneys Frost II vil elske dette sæt. Bogen åbnes og afslører en komplet mikroverden, der vil begejstre ethvert barn som en fremragende gave til hverdag, jul eller fødselsdag for drenge og piger fra 5 år.
  • Bærbare eventyr. Den åbne bog er over 23 cm bred, 12 cm dyb og 8 cm høj, og dermed er dette sæt stort nok til nye eskapader og småt nok til at tage med til sjov på farten.
  • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-guider er helt fantastiske! Med appen LEGO Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
  • Dette bygbare legetøjshus fra Disneys Frost II har detaljerede mikrodukkefigurer og genkendelige scener og rummer historiestartere, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg, som er med til at opbygge vigtige færdigheder.
  • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible ognemme at sætte sammen og skille ad hver gang - sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

LEGO 43189 elsa og Nokkens bog-eventyr blev frigivet i året 2021. Sættet indeholder 125 dele. Sættet leveres med ingen minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 5 år.
LEGO
S_43189-1_N_S_0
5702016909159
673419337878
Nummer
43189-1
EAN
5702016909159
Vægt
20.5 x 19.1 x 6.1 cm
Pakkens mål (lxbxh)
0.245 KG
Tema
LEGO Disney Princess
Udgivet i
2021
Aantal onderdelen
125
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
5+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)