LEGO 60245 Politiemonstertruck overval
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 60245 Monstertruck-kup


 • Ny.

392,69 kr Inkl. moms

314,15 kr Ekskl. moms

check På lager

Billigste transportør: DPD Pickup Point. 83,57 kr levering torsdag 29 februar.

Hurtigste transportør: DPD. 98,78 kr levering torsdag 29 februar.

Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO CityAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 60245 Monstertruck-kup

Actionfyldt magnetisk Monstertruck-kup til fans af LEGO City!

Små actionhelte og fans af den fantastiske LEGO City tv-serie vil elske LEGO City actionsættet Monstertruck-kup (60245), der omfatter politihelten Tom Bennett og den berygtede forbryder Big Betty. Den nemme byggevejledning sikrer, at selv spirende LEGO byggere kan nyde en fordybende bygge- og legeoplevelse. Børnelegetøj med masser af seje detaljer Hvis du er på udkig efter detaljerigt actionlegetøj, som børn vil elske, har dette legesæt det hele. 4 minifigurer, et bankrøvende monstertruck-legetøj bevæbnet med en enorm magnet, en bankbygning med et magnetisk pengeskab og politiovervågningsvogn og -motorcykel - scenen er sat til actionfyldt sjov. Byggesæt til børn Børn elsker de ubegrænsede muligheder for rolleleg, som LEGO City politisæt giver. Med et bredt udvalg af realistiske fartøjer, detaljerede bygninger og sjove figurer kan børn skabe realistiske scenarier, der skildrer virkelighedens byliv på en sjov og fantasi

LEGO 60245 Monstertruck-kup er et af mange sæt i LEGO City temaet.

Funktioner

 • Tag LEGO City action med hjem med dette LEGO City politibyggesæt (60245), der indeholder flere modeller, bl.a. skurkenes monstertruck med en magnetisk løftearm, 2 figurer fra LEGO City tv-serien og meget mere.
 • Byggesæt til børn, der omfatter en forbryder-monstertruck med magnetisk arm, en legetøjsbankbygning med magnetisk pengeskab, en politiovervågningsvogn og -motorcykel samt minifigurer af politihelten Tom Bennett og skurken Big Betty.
 • Politiets overvågningsvogn og bankbygningen hardetaljerede interiører, og børn kan trække pengeskabet ud af bankens mur med monstertruckens magnetiske arm. Dette sæt kan kombineres med andre originale LEGO sæt.
 • Dette sæt er ideelt til børn fra 5 år og kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder. Det er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker actionlegetøj og til fans af LEGO City tv-serien.
 • I færdigbygget tilstand er monstertrucken over 8 cm høj, 17 cm lang og 9 cm bred, mens politiets overvågningsvogn er over 8 cm høj, 12 cm lang og 6 cm bred.
 • Du er heldig! Bruger ingen batterier - fartøjerne i dette LEGO City politilegesæt drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme.
 • Det er nemt at komme i gang med dette LEGO legetøj. Æsken indeholder en nem byggevejledning - så du skal bare rive poserne med klodser op og lad alt det sjove begynde!
 • LEGO City politilegesæt indeholder realistiske legetøjsbygninger, seje fartøjer og sjove figurer, derinspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og selvtillid.
 • LEGO byggesæt overholder branchens højeste standarder for at sikre, at LEGO City legesæt er af ensartet kvalitet og kompatible, og at alle LEGO elementer er nemme at sætte sammen og skille ad - hver gang.
 • Hos LEGO Koncernen lader vi alle LEGO elementer gennemgå grundige tests for at sikre, at alle vores legetøjssæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

LEGO 60245 Monstertruck-kup blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 362 dele. Sættet leveres med 5 minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 5 år.
LEGO
S_60245-1_N_S_0
Ny
12 Varer
5702016617795
673419318730
Nummer
60245-1
EAN
5702016617795
Vægt
48 x 28.2 x 6.1 cm
Pakkens mål (lxbxh)
0.835 KG
Tema
LEGO City
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
362
Mængden af minifigurer
5
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
5+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)