LEGO 70434 Bovennatuurlijke racewagen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 70434 Overnaturlig racerbil


 • Ny.

235,56 kr Inkl. moms

188,45 kr Ekskl. moms

check På lager

Billigste transportør: DPD Pickup Point. 83,56 kr levering torsdag 29 februar.

Hurtigste transportør: DPD. 98,77 kr levering torsdag 29 februar.

Betal sikkert (bagefter)
Bestilles på hverdage før kl 17, sendes samme dag
14 dage til at ændre mening
LEGO Hidden SideAlle LEGO

Beskrivelse LEGO 70434 Overnaturlig racerbil

LEGO AR-byggelegetøj til spøgelsesjagt for børn

Børn elsker det fantastiske Hidden Side-univers, hvor den fysiske og den digitale verden smelter sammen! LEGO Hidden Side legesættet Overnaturlig racerbil (70434) kombinerer en bygbar model med en app for at give en single- eller multiplayer-oplevelse med Mixed Reality, hvor interaktion med legetøjet udløser begivenheder i den digitale verden.

Multifunktionel og digitalt interaktiv
Den overnaturlige racerbil afslører den hjemsøgte verden Hidden Side, når man kigger på den gennem en smartphone eller tablet udstyret med LEGO Hidden Side AR-appen. Børn kan derefter udforske, løse mysterier, jage spøgelser og kæmpe mod boss-spøgelset Maxine Turbo i en actionfyldt digital verden. De kan også ændre bilens hjul fra køre- til flyvetilstand og nyde fysiske eventyr med minifigurerne af Jack, Vaughn og skyggegænger samt figur af hunden Spencer.

Den skjulte verden Hidden Side under konstant forandring
LEGO Hidden Side legetøj tilfører LEGO modeller interaktiv Augmented Reality (AR)-leg. Legeoplevelsen udvides konstant med nyt indhold, spøgelser og særlige begivenheder.

LEGO 70434 Overnaturlig racerbil er et af mange sæt i LEGO Hidden Side temaet.

Funktioner

 • Børn fra 7 år vil elske dette LEGO Hidden Side sæt med en sej racerbil, der er udrustet til at kombinere kreativt LEGO sjov med digital leg til en fantastisk single- eller multiplayer-oplevelse med Augmented Reality (AR).
 • Hvad er der i æsken? Dette LEGO Augmented Reality-legesæt indeholder en digitalt interaktiv Hidden Side-racerbil med seje detaljer og funktioner, minifigurer af Jack, Vaughn og skyggegænger samt en figur af hunden Spencer.
 • Dette LEGO racerbilslegetøj forvandler sig,når man kigger på det gennem en smartenhed, der er udstyret med den gratis LEGO AR-app. Børn kan derefter løse mysterier, jage spøgelser og kæmpe mod boss-spøgelset Maxine Turbo i en hjemsøgt digital verden.
 • Dette LEGO Hidden Side legetøj er ideelt til fans af LEGO byggeri og børn fra 7 år, der elsker virtual reality og videospil. Fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger!
 • I færdigbygget tilstand er LEGO Hidden Side Augmented Reality-modellen Overnaturlig racerbil (70434) over 7 cm høj, 19 cm lang og 11 cm bred.
 • Byggesæt uden batterier. Hidden Side AR-appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på LEGO.dk/devicecheck. Børn skal bede deres forældre om lov, før de går på nettet.
 • Det er nemt at komme i gang med dette LEGO Hidden Side byggesæt med Augmented Reality. Du kan finde nem vejledning i æsken og online - så du skal bare rive poserne med klodser op og lade alt det sjove begynde!
 • LEGO Hidden Side universet foregår i den fiktive by Newbury, hvor spøgelser hjemsøger mennesker og bygninger. Augmented Reality-legeoplevelsen udvides konstant med nyt indhold, spøgelser og begivenheder.
 • LEGO Hidden Side klodser og elementer er designet til at overholde branchens højeste standarder og kriterier for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Hidden Side klodser og elementer gennemgår de grundigste tests for at sikre, at alle LEGOlegetøjssæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

LEGO 70434 Overnaturlig racerbil blev frigivet i året 2020. Sættet indeholder 244 dele. Sættet leveres med 3 minifigurer og 1 instruktionshæfte. Sættet er velegnet til børn fra 7 år.
LEGO
S_70434-1_N_S_0
Ny
5 Varer
5702016616156
673419318754
Nummer
70434-1
EAN
5702016616156
Vægt
35.4 x 19.1 x 7 cm
Pakkens mål (lxbxh)
0.438 KG
Tema
LEGO Hidden Side
Udgivet i
2020
Aantal onderdelen
244
Mængden af minifigurer
3
Mængden af instruktioner
1
Aldersrådgivning
7+
Batterier kræves
Ingen
Status
Retired
chat Anmeldelser (0)