Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

BricksDirect går meget op i dit privatliv. Vi behandler derfor kun data, som vi har brug for til (forbedring af) vores tjenester, og behandler de oplysninger, vi har indsamlet om dig og din brug af vores tjenester, med omhu. Vi stiller aldrig dine data til rådighed for tredjeparter til kommercielle formål.

Denne privatlivspolitik gælder for brugen af hjemmesiden og de tjenester, der leveres af BricksDirect. Gyldighedsdatoen for disse vilkår og betingelser er den 25. maj 2018, med offentliggørelsen af en ny version vil gyldigheden af alle tidligere versioner ophøre. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler om dig, hvad disse oplysninger bruges til og med hvem, og på hvilke betingelser, hvis nogen, disse oplysninger kan deles med tredjeparter. Vi forklarer dig også, hvordan vi opbevarer dine data, og hvordan vi beskytter dine data mod misbrug, og hvilke rettigheder du har med hensyn til de personoplysninger, du giver os.

Hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik kan du kontakte vores kontaktperson for privatlivsspørgsmål, du finder kontaktoplysningerne i slutningen af vores privatlivspolitik.

Over databehandling

Nedenfor kan du læse, hvordan vi behandler dine data, hvor vi opbevarer dem (eller får dem opbevaret), hvilke sikkerhedsteknikker vi anvender, og for hvem dataene er tilgængelige.

Webshop-software

Prestashop

Vores webshop er udviklet med software fra Prestashop. Personoplysninger, som du stiller til rådighed for os til brug for vores tjenester, vil blive delt med denne part. Prestashop har adgang til dine data for at give os (teknisk) support, de vil aldrig bruge dine data til andre formål. Prestashop er forpligtet til at træffe passende sikkerhedsforanstaltninger på baggrund af den aftale, vi har indgået med dem. Disse sikkerhedsforanstaltninger består af anvendelse af SSL-kryptering og en stærk passwordpolitik. Prestashop bruger cookies til at indsamle tekniske oplysninger om din brug af softwaren, der indsamles og/eller gemmes ingen personlige data. Prestashop forbeholder sig ret til at dele indsamlede data inden for sin egen koncern med henblik på yderligere at forbedre tjenesten.

Webhosting

Siteground

Vi køber webhosting og e-mail-tjenester fra Siteground. Siteground behandler personoplysninger på vores vegne og bruger ikke dine data til egne formål. De kan dog indsamle metadata om brugen af tjenesterne. Disse er ikke personlige data. Siteground har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre tab og uautoriseret brug af dine personlige data. Siteground er forpligtet til at opretholde fortrolighed i henhold til fortrolighedsaftalen.

E-mail og postlister

Hotmail

Vi bruger Hotmails tjenester til vores almindelige erhvervsmæssige e-mail-trafik. Denne part har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab og forvanskning af dine og vores data så vidt muligt. Hotmail har ikke adgang til vores indbakke, og vi behandler al vores e-mail-trafik som fortrolig.

Betalingsformidlere

Mollie

Til håndtering af (en del af) betalingerne i vores webshop bruger vi platformen Mollie. Mollie behandler dit navn, din adresse og bopæl samt dine betalingsoplysninger såsom dit bankkonto- eller kreditkortnummer. Mollie har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Mollie forbeholder sig ret til at bruge dine data til yderligere at forbedre sine tjenester og til at dele (anonymiserede) data med tredjeparter i denne forbindelse. Alle ovennævnte garantier med hensyn til beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de dele af Mollies tjenester, som de engagerer tredjeparter til. Mollie opbevarer ikke dine data længere end tilladt i henhold til loven.

PayPal

Til håndtering af (en del af) betalingerne i vores webshop bruger vi platformen PayPal. PayPal behandler dit navn, adresse og bopæl samt dine betalingsoplysninger som f.eks. dit bankkonto- eller kreditkortnummer. PayPal har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. PayPal forbeholder sig ret til at bruge dine data til yderligere at forbedre sine tjenester og til at dele (anonymiserede) data med tredjeparter som led i denne proces. Alle ovenstående sikkerhedsforanstaltninger med hensyn til beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de komponenter af PayPals tjenester, som de engagerer tredjeparter til. PayPal opbevarer ikke dine data længere end tilladt i henhold til loven.

Klarna

For at behandle (en del af) betalingerne i vores webshop bruger vi platformen Klarna. Klarna behandler dit navn, din adresse og bopæl samt dine betalingsoplysninger såsom dit bankkonto- eller kreditkortnummer. Klarna har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Klarna forbeholder sig ret til at bruge dine data til yderligere at forbedre sine tjenester og til at dele (anonymiserede) data med tredjeparter som led i denne proces. Alle ovenstående garantier vedrørende beskyttelsen af dine personoplysninger gælder også for de komponenter af Klarnas tjenester, som de engagerer tredjeparter til. Klarna opbevarer ikke dine data længere end tilladt i henhold til loven.

Stripe

For at behandle (en del af) betalingerne i vores webshop bruger vi platformen Stripe. Stripe behandler dit navn, din adresse og bopæl samt dine betalingsoplysninger såsom dit bankkonto- eller kreditkortnummer. Stripe har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Stripe forbeholder sig ret til at bruge dine data til yderligere at forbedre sine tjenester og til at dele (anonymiserede) data med tredjeparter i denne forbindelse. Alle ovenstående garantier med hensyn til beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de komponenter af Stripes tjenester, som Stripe engagerer tredjeparter til. Stripe opbevarer ikke dine data længere end tilladt i henhold til loven.

Bedømmelser

Kiyoh

Vi indsamler vurderinger via Kiyoh-platformen. Hvis du afgiver en anmeldelse via Kiyoh, skal du oplyse dit navn, bopæl og din e-mailadresse. Kiyoh deler disse oplysninger med os, så vi kan knytte anmeldelsen til din ordre. Kiyoh offentliggør også dit navn og din bopæl på sit eget websted. I nogle tilfælde kan Kiyoh kontakte dig for at give en forklaring på din anmeldelse. I tilfælde af at vi opfordrer dig til at indsende en anmeldelse, deler vi dit navn og din e-mailadresse med Kiyoh. De vil kun bruge disse oplysninger til det ene formål at invitere dig til at indsende en anmeldelse. Kiyoh har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Kiyoh forbeholder sig ret til at engagere tredjeparter med henblik på at levere de tjenester, som vi har givet Kiyoh tilladelse til. Alle ovennævnte garantier med hensyn til beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de dele af Kiyoh's tjenester, som de engagerer tredjeparter til. Kiyoh opbevarer dine personoplysninger, så længe du beholder den anmeldelse, der er offentliggjort på platformen. Kiyoh har udpeget en databeskyttelsesansvarlig; du kan finde kontaktoplysningerne på denne ansvarlige på Kiyohs websted.

Sendelse og logistik

DPD

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores opgave at få din pakke leveret til dig. Vi benytter os af DPD til at udføre leveringerne. Det er derfor nødvendigt, at vi deler dit navn, adresse og bopæl med DPD. DPD bruger kun disse oplysninger til brug for udførelsen af aftalen. I tilfælde af at DPD engagerer underleverandører, vil DPD også stille dine oplysninger til rådighed for disse parter.

FedEx

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores opgave at få din pakke leveret til dig. Vi bruger FedEx' tjenester til at foretage leveringerne. Det er nødvendigt for os at dele dine oplysninger om navn, adresse og bopæl med FedEx. FedEx bruger kun disse oplysninger til gennemførelse af aftalen. Hvis FedEx inddrager underleverandører, stiller DPD også dine data til rådighed for disse parter.

Fakturering og regnskab

SnelStart

Vi bruger SnelStart til vores administration og bogføring. Vi deler dit navn, adresse og bopælsoplysninger samt oplysninger om din bestilling. Disse oplysninger bruges til administration af salgsfakturaer. Til vores administration og bogføring anvender vi SnelStart til vores administration og bogføring. Vi deler dit navn, adresse og byoplysninger samt oplysninger om din ordre. Disse oplysninger bruges til administration af salgsfakturaer. Dine personlige oplysninger sendes og opbevares på en beskyttet måde. SnelStart har tavshedspligt og behandler dine data fortroligt. SnelStart vil ikke bruge dine personoplysninger til andre formål end dem, der er beskrevet ovenfor.

Eksterne salgskanaler

Bol.com

Vi sælger (nogle af) vores produkter via Bol.com-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Bol.com din ordre og dine personoplysninger med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Amazon

Vi sælger (en del af) vores produkter via Amazon-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Amazon din ordre og dine personlige data med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Blokker

Vi sælger (en del af) vores artikler via platformen Blokker. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Blokker dine ordre- og personoplysninger med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Cdon

Vi sælger (en del af) vores produkter via Cdon-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Cdon dine ordre- og personlige oplysninger med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Fnac

Vi sælger (en del af) vores produkter via Fnac-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Fnac din ordre og dine personlige data med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Cdiscount

Vi sælger (en del af) vores produkter via Cdiscount-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Cdiscount din ordre og dine personlige data med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Kleertjes.com

Vi sælger (en del af) vores produkter via platformen Kleertjes.com. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Kleertjes.com dine ordre- og personoplysninger med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Fruugo

Vi sælger (en del af) vores produkter via Fruugo-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Fruugo din ordre og dine personlige data med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

BrickLink

Vi sælger (en del af) vores produkter via BrickLink-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler BrickLink din ordre og dine personlige data med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

BrickOwl

Vi sælger (nogle af) vores produkter via BrickOwl-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler BrickOwl din ordre og dine personlige oplysninger med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Formål med databehandlingen

Generelt formål med behandlingen

Vi bruger udelukkende dine data til at levere vores tjenester. Det betyder, at formålet med behandlingen altid er direkte relateret til den ordre, du giver os. Vi bruger ikke dine data til (målrettede) markedsføringsformål. Hvis du deler data med os, og vi bruger disse data til at kontakte dig - på et andet tidspunkt end efter din anmodning - på et senere tidspunkt, vil vi bede dig om din udtrykkelige tilladelse til at gøre dette. Dine data vil ikke blive delt med tredjeparter, bortset fra for at overholde regnskabs- og andre administrative forpligtelser. Disse tredjeparter har alle tavshedspligt på grundlag af en aftale mellem dem og os eller en ed eller en retlig forpligtelse.

Automatisk indsamlede data

Data, der automatisk indsamles af vores websted, behandles med det formål at forbedre vores service yderligere. Disse data (f.eks. din IP-adresse, din webbrowser og dit operativsystem) udgør ikke personoplysninger.

Samarbejde med skatte- og strafferetlig efterforskning

I nogle tilfælde kan BricksDirect på baggrund af en juridisk forpligtelse til at dele dine data i forbindelse med offentlige skatte- eller strafferetlige undersøgelser. I et sådant tilfælde er vi tvunget til at dele dine data, men vi vil modsætte os dette inden for de muligheder, som loven giver os.

Sikkerhedsperioder

Vi opbevarer dine data, så længe du er vores kunde. Det betyder, at vi beholder din kundeprofil, indtil du angiver, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester. Hvis du tilkendegiver dette over for os, vil vi også opfatte dette som en anmodning om at glemme det. I henhold til gældende administrative forpligtelser er vi forpligtet til at opbevare fakturaer, der indeholder dine (personlige) data, så vi opbevarer disse data så længe den gældende periode løber. Medarbejdere har dog ikke længere adgang til din kundeprofil og dokumenter, som vi har udarbejdet som følge af din bestilling.

Dine rettigheder

I henhold til gældende engelsk og europæisk lovgivning har du som registreret visse rettigheder med hensyn til de personoplysninger, der behandles af os eller på vores vegne. Vi forklarer nedenfor, hvilke rettigheder dette er, og hvordan du kan påberåbe dig disse rettigheder. For at forhindre misbrug sender vi i princippet kun kopier og kopier af dine data til din e-mailadresse, som vi allerede kender. Hvis du ønsker at modtage oplysningerne på en anden e-mail-adresse eller f.eks. med posten, vil vi bede dig om at identificere dig. Vi opbevarer en fortegnelse over behandlede anmodninger; i tilfælde af en glemt anmodning opbevarer vi anonymiserede data. Alle erklæringer og kopier af data sendes til dig i det maskinlæsbare dataformat, som vi bruger i vores systemer. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Persondatatilsynet, hvis du har mistanke om, at vi bruger dine personoplysninger på en ukorrekt måde.

Lovgivning

Du har til enhver tid ret til at se de data, som vi behandler eller har behandlet, og som vedrører din person eller kan spores tilbage til dig. Du kan rette en anmodning herom til vores kontaktperson for privatlivets fred. Du vil derefter modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en kopi af alle data med en oversigt over de databehandlere, der opbevarer disse data, med angivelse af den kategori, som vi har gemt disse data under, til den e-mailadresse, som vi kender.

Rektificeringsret

Du har til enhver tid ret til at få udleveret de oplysninger, som vi behandler (eller har behandlet), og som vedrører din person eller kan spores tilbage til dig. Du kan fremsætte en anmodning herom til vores kontaktperson for privatlivets fred. Du vil derefter modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en bekræftelse på, at oplysningerne er blevet justeret på den e-mailadresse, vi har registreret.

Ret til begrænsning af behandling

Du har til enhver tid ret til at begrænse de data, som vi behandler (eller har fået behandlet) vedrørende din person eller som kan spores tilbage til dig. Du kan indgive en anmodning herom til vores kontaktperson for privatlivets fred. Du vil derefter modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en bekræftelse på den e-mailadresse, vi har registreret, om at oplysningerne ikke længere vil blive behandlet, indtil du har ophævet begrænsningen.

Ret til overførbarhed

Du har til enhver tid ret til at få de oplysninger, som vi behandler eller har behandlet, og som vedrører din person eller kan spores tilbage til dig, behandlet af en anden part. Du kan fremsætte en anmodning herom til vores kontaktperson for privatlivets fred. Du vil derefter modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig kopier eller kopier af alle data om dig, som vi har behandlet eller som er blevet behandlet efter vores anvisninger af andre databehandlere eller tredjeparter på den e-mailadresse, som vi kender. I et sådant tilfælde vil vi højst sandsynligt ikke længere kunne fortsætte med at levere tjenesten, fordi den sikre sammenkobling af datafiler så ikke længere kan garanteres.

Indvendelsesret og andre rettigheder

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger af eller på vegne af BricksDirect. Hvis du gør indsigelse, vil vi straks ophøre med databehandlingen, indtil din indsigelse er afgjort. Hvis din indsigelse er begrundet, vil vi stille kopier og/eller kopier af data, som vi behandler (eller har behandlet), til rådighed for dig og ophøre med behandlingen på permanent basis herefter. Du har også ret til ikke at blive underlagt automatiseret individuel beslutningstagning eller profilering. Vi vil ikke behandle dine data på en sådan måde, at denne rettighed finder anvendelse. Hvis du mener, at dette er tilfældet, bedes du kontakte vores kontaktperson for privatlivets fred.

Cookies

Google Analytics

På vores hjemmeside placeres der cookies af det amerikanske firma Google som en del af tjenesten "Analytics". Vi bruger denne tjeneste til at holde styr på og modtage rapporter om, hvordan de besøgende bruger hjemmesiden. Denne processor kan være forpligtet af gældende love og bestemmelser til at give adgang til disse oplysninger. Vi har ikke givet Google tilladelse til at bruge de indhentede Analytics-oplysninger til andre Google-tjenester.

Tredjepartscookies

Hvis tredjepartssoftwareløsninger anvender cookies, er dette angivet i fortrolighedserklæringen.

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre vores privatlivspolitik til enhver tid. Du vil dog altid finde den seneste version på denne side. Hvis den nye privatlivspolitik påvirker den måde, hvorpå vi behandler data, der allerede er indsamlet om dig, vil vi give dig besked pr. e-mail.

Kontaktoplysninger

BricksDirect
Elskensakker 30
5571SK Bergeijk
Nederlandene

Telefon: +31 (0) 497 337145

E-mailadresse: info@bricksdirect.com

Kontaktperson for spørgsmål vedrørende beskyttelse af privatlivets fred

Niels Roest